Сами Шийн се наслаждава на хавайския остров Кауай. 19-годишната дъщеря на Чарли Шийн и Денис Ричардс сподели нови снимки от екзотичното си бягство и за целта избра да позира с бански костюм от две части в бяло и каубойска шапка.

"Новият ми любим остров", пише тя под публикацията си в Instagram, застанала във водата на фона на живописните планини Кауай. Въпреки че денят изглежда облачен, Сами все пак не пропуска да поплува.

Името на Сами нашумя в края на миналата година, когато тя коментира пред Bustle решението си да създаде акаунт в OnlyFans. "Всички си мислят, че съм захвърлила целия си живот или че съм загубенячка, която няма бъдеще", обясни тя пред изданието през октомври 2023 г. "Хората ме наричат мръсна и груба."

Въпреки критиките, които получи, Сами Шийн посочи, че има "много, много, много подкрепящо" гадже, което "ѝ помага толкова много с цялото ѝ съдържание" в OnlyFans. "Наистина не се виждах да се занимавам с моделиране, докато не направих кампанията за бельо на Alexander Wang", отбеляза тогава тя.

"Това предизвика нещо в мен, когато си казах: "Всъщност искам да направя това сериозно." Моите марки-мечти, за които да бъде модел, определено са Chanel, Charlotte Tilbury, SKIMS."

Сами Шийн и уголемяването на бюста - как изглежда дъщерята на Чарли Шийн след операцията

Как изглежда дъщерята на Чарли Шийн след операцията

Преди месец Сами Шийн уголеми бюста си

Както повечето родители биха реагирали, Денис Ричардс и Чарли Шийн първоначално бяха загрижени за новооткритата кариера на дъщеря си, припомня Hollywood Life. Освен Сами, Чарли и Денис имат още една дъщеря на име Лола и синове Макс и Боб. Денис Ричардс тогава призна, че е посъветвала дъщеря си наистина да помисли добре преди да направи това.

"След това, веднага след като тя се присъедини, стана толкова популярна и получи обратна реакция, бях загрижена за това, защото тя е толкова млада", добави Денис. "Аз съм пораснала жена и през годините казаха много неща за мен публично - и добри, и лоши. Дори сега, като възрастен, все още боли."

Сами Шийн не спира да се хвали с новите си гърди

Когато дъщерята на Чарли Шийн не спира да се хвали с новите си гърди

Бахамските приключения на Сами Шийн

Що се отнася до звездата от "Двама мъже и половина", Чарли Шийн призна, че в началото не е одобрявал, но в крайна сметка е решил, че просто трябва да има вяра в дъщеря си, защото тя знае какво прави.