Ако има светско събитие в Европа, на което всяка кино звезда би дала мило и драго да се появи, то това е фестивалът в Кан. За две седмици градчето на Лазурния бряг се превръща в притегателна точка на Земята, където холивудският блясък отстъпва място на европейска елегантност.

Когато Чанинг Тейтъм е само по бельо пред Салма Хайек

Когато Чанинг Тейтъм е само по бельо пред Салма Хайек

Интересна снимка

И няма как да не заварим там и Салма Хайек. 56-годишната актриса не представя свой нов филм, но пък присъства на прожекцията на новия на Мартин Скорсезе - дългоочакваният Killers Of The Flower Moon.

За събитието Салма беше избрала пищна виолетова рокля Alexander McQueen, която подчертаваше извивките на тялото й и още по-пищния й бюст. А диамантеното колие не правеше нищо друго освен да привлича вниманието към деколтето й.

Снимка 619181

Източник: GettyImages

Актрисата публикува и снимки от подготовката си за събитието в личния си профил в Instagram. На червения килим тя беше придружавана от съпруга си - французинът Франсоа-Анри Пино, изпълнителен директор на корпорация Kering, която притежава някои от луксозните модни марки като Balenciaga, Bottega Veneta, Gucci, Alexander McQueen и Yves Saint Lauren.