Между Салма Хайек и Чанинг Тейтъм определено има химия. Убедихме се от третия и последен филм за "Професия стриптизьор".

Салма Хайек, Чанинг Тейтъм, "Професия стрийптизьор 3" и сцената, в която актьорът за малко да ѝ счупи врата

Когато Чанинг Тейтъм прави стриптийз, а Салма Хайек не е сигурна, че е с бельо

Рисковете на професията

От различни интервюта на двамата разбрахме, че са си прекарали доста добре по време на снимките на филма и въобще не им е било скучно. А покрай рождения ден на Тейтъм, който бе миналата седмица, стана ясно, че са запазили добрите си приятелски отношения.

Е, не че знаем дали са празнували заедно, но в профила си в Instagram Салма Хайек публикува една доста интересна и гореща снимка. На нея Чанинг Тейтъм е останал само по бельо и ясно се вижда колко добре физически е подготвен за филма.

Хайек пък е срещу него и е доста по-облечена. От описанието на поста разбираме, че това е нейният начин да честити рождения ден на актьора. Тя също така не пропуска да покаже чувство за хумора, като пише, че тези, които не тренират всеки ден, си остават с дрехите.

В коментарите Кумейл Нанджиани също показа чувство за хумор, като написа, че Тейтъм толкова силно е задържал дъха си, за да се стегне, че ще припадне.