Салма Хайек може и да е на 56 години, но това не й пречи не само да изглежда страхотно, но и да бъде винаги стилна.

Салма Хайек, новите и снимки по бански и колко добре изглежда актрисата на поредната ѝ ваканция

Нова доза снимки по бански от Салма Хайек

Естествена и секси, както винаги

С право актрисата попадна в списъка на най-добре облечените гости на сватбата на Марк Антъни и Надя Ферейра, която се състоя преди дни. И макар надали целта ѝ е била да фокусира вниманието върху себе си, то със сигурност до голяма степен е успяла.

Шифонената рокля в бледозелен оттенък, дело на италианския дизайнер Джамбатиста Вали, прави впечатление със съчетанието от изисканата си елегантност и доза романтика. Разбра се, не е пропуснат и секси елементът - разголени рамене и дълбоко деколте, обсипано с блестящи сребърни мъниста. Но предвид че това е Салма Хайек, всичко е удачно и съчетано с премереност и вкус.

Визията е допълнена от диамантени обеци и гривни и умело поставен бляскав грим. А тъмната си коса, актрисата е прибрала високо на главата, оставяйки само два кичура да обрамчват лицето ѝ.

Салма е само един от многото специални гости, поканени на пищното сватбено тържество, която се проведе в Музея на изкуствата Pèrez. Церемонията е била водена от кмета на Маями Франсис Суарес, а според Hola! сред присъстващите са били дори и "президентите на някои страни от Латинска Америка".

Сред главните свидетели се откроява певецът Малума, а кум е самият Дейвид Бекъм, придружаван от съпругата си Виктория.

Марк Антъни, Надя Ферейра и сватбената цремония в Маями

Марк Антъни го направи за четвърти път

Никога не е късно за ново начало

Събитието обаче така и не е почетено от бившата съпруга на младоженеца Дженифър Лопес, както и от децата им - близнаците Макс и Еме. Джей Ло и Марк бяха женени от 2004 до 2014 г.