Има хора, които продължават да взимат всичко, което могат, от живота до последния си дъх. Рупърт Мърдок явно е един от тях, защото в една от собствените си медии съобщи, че отново ще се жени.

Джеф Безос, Рупърт Мърдок и най-скъпите разводи в историята

Най-скъпите разводи в историята

Не е само Безос

"Не исках въобще да се влюбвам, но ми е ясно, че това е за последен път. Надявам се. Много съм щастлив", казва 92-годишният медиен магнат пред New York Post. Мърдок допълва, че е предложил на настоящата си приятелка на Деня на свети Патрик заради ирландските си корени.

А тя е Ан Лесли Смит - бивша полицайка на 66 години. С Мърдок се запознават през септември миналата година. "Вдовица съм от 14 години. Подобно на Рупърт, съпругът ми беше бизнесмен... Така че говорим на един език. Споделяме еднакви вярвания", цитират я от ВВС.

Бившият съпруг на Ан е Честър Смит - кънтри певец и радио и телевизионен шеф. Рупърт Мърдок пък се разведе с последната си четвърта съпруга Джери Хол (на заглавната снимка) през 2022 г. Преди нея той е бил женен за стюардесата Патриша Букър, шотландската журналистка Ана Ман и китайската бизнесдама Уенди Денг.

Снимка 611096

Източник: GettyImages

Сватбата на Рупърт Мърдок и Ан Лесли Смит ще бъде в края на лятото. Новото семейство ще споделя живота си между Калифорния, Монтана, Ню Йорк и Великобритания.