Джейда Пинкет Смит продължава да задава директни въпроси и да обсъжда "неудобни" теми, свързани със сексуалността, в предаването си Red Table Talk. Една от последните й гостенки е Румър Уилис, която разкрива подробности за начина, по който е загубила девствеността си.

"Бях на 18, когато загубих девствеността си. Повече се притеснявах от срама, че все още не съм го правила. Не съм била жертва, не са ме изнасилили, но и не съм се съгласявала", казва 31-годишната дъщеря на Брус Уилис и Деми Мур.

Тя допълва, че всичко "просто се е случило".

"Той беше по-голям и се възползва от ситуацията. Не ме попита, а смятам, че това е мъжка отговорност. Ясно е, че "не" значи "не", но ако няма как да го кажем?"

Историята с Румър повдигна въпроса за взаимното съгласие по време на секс, а Джейда беше шокирана да научи историята на майка си Ейдриън Банфилд-Норис. "Да, имах подобно изживяване - със съпруга ми, твоят баща Робсъл Пинкет Джуниър."

Джейда Пинкет се ражда, когато Ейдриън е в гимназията. Двамата с Робсъл са женени, но се развеждат няколко месеца след раждането на бебето.