За първи път видяхме Розалин Санчес в "Час пик" 2 и останахме приятно обезоръжени от нейния чар. После дойдоха сериалите "Безследно изчезнали" и "Подли камериерки", и филми като "Игра по план", "Мъже от стомана" и други.

На всичкото отгоре Розалин има и албум, едно от парчетата в който - Amor Amor, е било номинирано за най-добър видеоклип в латиноамериканските Грами през 2003 г.

За последно на екран обаче сме я виждали в сериала "Гранд Хотел", където тя играе заедно с любимата ни отчаяна съпруга Ева Лонгория.

Очевидно, Розалин Санчес има и талант, и красота в изобилие. Точно тези две качества ѝ помагат да се развива и в професионален, и в личен план. Естествено, те са и причината да има и толкова много фенове.

Точно тях тя реши да зарадва наскоро - със снимка в профила си в Instagram. С нея 47-годишната актриса искаше да се оплаче от състоянието на косата си, за която ѝ е по-трудно да се грижи.

Ефектът обаче се оказа абсолюстно неочакван - почитателите не обърнаха внимание на прическата, а най-неочаквано заляха Розалин с коментари на одобрение на естествената ѝ красота.

Хората отбелязват, че възрастта изобщо не ѝ личи. Радват се и на непринудения начин на общуване помежду им, както и на факта, че звездата не се страхува да споделя снимки без грим.

За голямо съжаление на всички мъже, Розалин е щастливо омъжена за американския актьор Ерик Уинтър. Те имат две деца, а според Joinfo семейството им е въплъщение на нежност, грижа и подкрепа.