Ронда Роузи остави зад гърба си бойните спортове и се наслаждава на спокоен живот. Като в началото на годината обяви, че със съпруга ѝ - Травис Браун, очакват и първото си дете.

Ронда Роузи, Травис Браун и новината за първото ѝ дете

Ронда Роузи ще става майка

Чудесни новини

В края на месец септември Роузи стана майка на дъщеричка - La'akea Makalapuaokalanipō, която на галено наричат По. Името не бива да изненадва, защото съпругът на бившата ММА звезда е с хавайски корени.

Именно на Хаваите през 2017 г. двамата сключиха и брака си. Но майчинството е нещо ново за Ронда Роузи и я изправя пред дилеми и нови хоризонти.

В един от последните си постове в Instagram тя пише, че не се притеснява да кърми и на обществени места, защото е на мнението, че това е естествен процес и нито една майка не бива да се срамува от него.

Роузи пояснява, че е стигнала до това заключение след като е била попитана от момчетата ѝ (вероятно визира двамата сина на Браун) как ще храни По, докато се прибират обратно към Хавай.

А всички тези думи идват придружени със снимка на кърмещата Родна Роузи. Завършва обръщението си с думите, че майчинството е нещо красиво и не трябва да бъде прикривано.