Още когато разбрахме за режисьорския дебют на актрисата Робин Райт се замислихме откъде идва тази страст към природата. Сега вече знаем отговора.

Наскоро 55-годишната Райт споделя пред италианското издание IO Donna, че прекарва детството си в обиколка из Щатите. С родителите й често сменяли лагерите и е свикнала с всички неудобства (и плюсове, разбира се) на къмпингуването.

"Винаги съм обичала да съм заобиколена от природата", казва звездата. И не само. "Знам как да цепя дърва, да убия елен, да опуша месото му и да го приготвя на скара", споделя още тя за опита си, който натрупва през годините.

Райт казва, че неведнъж се е озовавала с "ръце, покрити с мехури" от преживяванията си сред природата.

Но това не е нищо в сравнение с премеждията, с които се сблъсква, докато снима последния си филм "Земя". Самата тя играе в него - жена на средна възраст, която се усамотява в хижа в планината, след като преживява болезнена трагедия.

Филмът е заснет в Скалистите планини и актрисата признава, че дори опитна жена като нея не е била подготвена за тежките климатични условия и непрестанното присъствие на мечки.

Робин Райт, режисьорският й дебют и първи трейлър на Land

Нови хоризонти пред Робин Райт

Очакваме да я видим и така

Преживява всякакви температурни амплитуди, заради които й се налага в рамките на един час да смени не само сцената, но и сезона по време на снимките, при това за по-малко от час. Вечер едва заспивала заради свистенето на силния вятър и рева на мечките, които нападали камиона им с хранителни продукти.