В края на миналата Роби Уилямс изненада всички, като обяви, че подготвя биографичен филм. Но изненадата дойде не толкова от факта, че ще разкаже за живота си, а заради начина, по който ще присъства в Better Man - чрез... маймуна. 

Better Man, Роби Уилямс и защо в биографичния филм певецът ще бъде маймуна

И Роби Уилямс - с биографичен филм

С доста интересни детайли в него

През август тази година дойде поредна изненада в същата посока. Netflix съобщи, че работи по документална поредица за Роби Уилямс, която се очаква да излезе през 2023 г. Тя все още няма конкретно име, но знаем, че режисьор е Джо Пърлман, а продуценти са Асиф Кападия и Доминик Кросли-Холанд.

Наскоро бившият Take That член участва в новозеландското телевизионно предаване The Mike Hosking Breakfast, където намекна какво може да очакваме от съвместната му работа с Netflix. Не че сме очаквали нещо по-различно, но явно "няма да има правила" и ще е пълно със "секс, наркотици и психични заболявания".

Роби Уилямс се похвали, че има и пълен контрол върху съдържанието на документалната продукция, снимките на която ще се провеждат в неговото имение за 17.5 милиона паунда в Кенсингтън, Лондон.

Зрителите ще имат достъп до по-интимни и неподправени подробности от 30-годишната кариера на британския изпълнител - с всичките му върхове и падения, големия успех, пристрастяването към наркотиците и възстановяването му, раздялата с Take That и по-късното събиране, се казва в прессъобщението на Netflix.

И понеже Роби Уилямс има не само дългогодишен опит като изпълнител, но и през по-голямата част от това време е на върха, затова и може да си позволи коментари за съвременната музика и изпълнители. И го направи.  

Роби Уилямс, Флин Франсис, Тим Меткалф и събира ли нова банда певецът

Роби Уилямс събира нова група

25 години след Take That

Според него в днешните музикални класации "няма разнообразие, всички изпълнителни изглеждат и звучат еднакво" - за разлика от класацията Top Of The Pops от 1988 г. например, която, по думите му, вяска седмица е изобилствала от "цветове, ескцентричност и уникалност", пише Daily Mail.