Наскоро Робърт Де Ниро успя да изненада всички с новината, че е станал баща за седми път. А сега разкрива и някои подробности за своя последен наследник. 

Актьорът потвърди, че има дъщеря от партньорката си Тифани Чен, като дори разкри името й - Джиа Вирджиния Чен-Де Ниро.

Тя е родена в четвъртък, 6 април, с тегло 3.600 кг, казва самият актьор на водещата на CBS Mornings Гейл Кинг по време на телефонно интервю. Изданието дори споделя снимка на очарователното му момиченце. "Това бебе е искано", казва Робърт, добавяйки, че и двамата с майката са "на луната" от щастие.

Неговото новородено седмо дете вече е уловено и от папараците за първи път по време на разходка с любящата майка Тифани из улиците на Ню Йорк преди броени дни.

Елиът де Ниро - синът на Робърт де Ниро с аутизъм, който избра различен път от този на баща си

Синът на Робърт де Ниро с аутизъм, който избра различен път

С какво се занимава Елиът де Ниро

Вижда се, че Джиа е облечена в розова тениска и повита в бяло одеяло, докато Тифани вдига бебето от количката. И въпреки че новината за разширяването на семейството на актьора може да е била изненада за феновете, Робърт споделя пред Page Six, че никак не е изненадан да стане баща отново и че бременността на приятелката му Тифани е била "планирана".

"Добре съм с това", казва актьорът пред Extra, когато го питат дали е развълнуван, че отново е баща. А на въпрос дали някога става по-лесно да бъдеш родител, актьорът отговаря с думите: "Никога не става по-лесно".

Колегите от About My Father на Де Ниро - Себастиан Манискалко и Ким Катрал не скриват колко са развълнувани за актьора, като Себастиан разкрива пред Extra на премиерата на филма, че всъщност не е имал представа, че Де Ниро очаква друго дете.

Робърт Де Ниро изненада всички с новината, че отново е станал баща

На 79 - Робърт де Ниро баща за седми път

Актьорът не спира да ни изненадва

Актьорът от "Кръстникът" има шест други деца. Това са Дрена (51 г.) и Рафаел (46 г.) с бившата му съпруга Даян Абът, Елиът (25 г.) и Хелън (11 г.) с бившата му съпруга Грейс Хайтауър, както и близнаците Арън и Джулиан (27 г.), плод на любовта му с бившата му приятелка Туки Смит.