Робърт Де Ниро отново е баща, това е потвърдил представител на актьора пред CNN. За първи път той сподели новината в понеделник в интервю за ET Canada, където промотира новия си филм, озаглавен сякаш точно за повода About My Father.

Говорейки за бащинството в интервюто, 79-годишният актьор учтиво коригира интервюиращата Бритни Блеър, когато тя споменава известните му шест деца. "Всъщност седем", казва той и добавя: "Току-що ми се роди бебе." Робърт Де Ниро има шест деца от предишни връзки, но не е ясно коя е майката на седмото му дете.

Актьорът от "Кръстникът" споделя също, че се наслаждава на това да бъде баща, като каза, че вярва в "обичта към своите деца", дори ако понякога трябва да бъде "строг за нещо."

Снимка 617537

Източник: GettyImages

"Не мисля, че съм готин баща", твърди Де Ниро скромно, като продължава да се шегува за това как 11-годишната му дъщеря, която той "обожава", понякога му причинява "мъка". "И най-малкото сега, със сигурност ще прави същото", добавя той с усмивка.

Елиът де Ниро - синът на Робърт де Ниро с аутизъм, който избра различен път от този на баща си

Синът на Робърт де Ниро с аутизъм, който избра различен път

С какво се занимава Елиът де Ниро

Преди това актьорът беше женен за Даян Абът от 1976 до 1988 г., като двамата са родители на две деца - Дрена и Рафаел. През 1995 г. той приветства синовете близнаци - Арън и Джулиан, с приятелката си по това време Туки Смит. Де Ниро беше женен и за Грейс Хайтауър, преди да се разделят през 2018 г. Двамата са родители на син Елиът и дъщеря Хелън Грейс.