Още от началото на миналата година се знае, че Рита Ора и Тайка Уайтити са двойка. В края на годината пък се появиха слухове, че двамата обмислят годеж.

Рита Ора, Тайка Уайтити, Critics Choice Awards 2022 и роклята, с която певицата дефилира на наградите

Защо всички отново говорят за Рита Ора

Поредната провокация на певицата

Е, около половин година по-късно разбираме, че най-сетне са се решили на тази важна житейска крачка. Източници на The Sun твърдят, че 31-годишната изпълнителка и 46-годишният режисьор вече са сгодени.

Информацията към момента не е официално потвърдена от нито един от двамата. Оказва се, че източникът на таблоида е приятел, близък до двойката. И твърденията му са, че Рита Ора и Тайка Уайтити вече дори са планирали сватбата.

Тя трябва да се състои това лято, но ще бъде в тесен семеен и приятелски кръг. Тоест, не трябва да очакваме голяма и разточителна сватба в стил Парис Хилтън.

Въпросният приятел твърди също, че искат по този начин и да формализират връзката си. Не е имало добре познатото предложение за брак, включващо падане на коляно и голям годежен пръстен. Просто Рита Ора и Тайка Уайтити толкова са се сближили, че са достигнали заедно до решението да се оженят.

Парис Хилтън, Картър Реум и сватбата им в Бел Еър

Парис вече е омъжена

Сватбата се състоя на 11 ноември и все още продължава

Самата сватба трябва да се състои, когато и графиците на двамата го позволяват. А по-късно през годината пък са планували по-голямо празненство в Лондон, на което да поканят и повече от известните си приятели, пише Vanity Fair.