Вече сме почти сигурни кой ще е любимият ни летен хит, след като не можем да спрем да слушаме новия сингъл на известния продуцент, диджей и изпълнител Sigala и Рита Ора - "You For Me".

Рита Ора и тренировките на британската певица за ръце, корем и глутеус

Рита Ора тренира като за последно

Ето защо изглежда толкова секси

Еуфорията покрай пускането му явно е обзела и самата Рита Ора, която здраво подгрява феновете си в Instagram със снимки и забавни моменти от заснемането на видеото.

"Моят невероятен приятел Sigala ме покани да работим заедно и аз не можах да устоя," написа изпълнителката за началото на тяхното сътрудничество.

Тя не може да скрие и вълнението си от работата по снимките на клипа, а благодарностите ѝ към екипа на продукцията са заслужени, защото видеото към парчето е едно малко бижу.

"Толкова съм развълнуван да пусна тази песен с невероятната Рита Ора. Тя е написана в съавторство с поп гения Charli XCX, тя е еуфорична, щастлива и се надявам да е знак за хубави предстоящи неща," казва Sigala пред Out Now Magazine.

Не знаем за другите, но ние намираме Рита Ора за по-секси от всякога, в страхотна лятна форма и настроение. И продължаваме да гледаме видеото.