Рики Мартин разкрива повече за себе си в интервю за майския брой на списание Attitude.

Към днешна дата той вече не се притеснява да говори за сексуалността си. Но това не е било така през 90-те години на миналия век, когато беше мечта за не една или две жени по света.

Рики Мартин и Джуан Йосеф

Източник: GettyImages

Рики Мартин и Джуан Йосеф

Рики Мартин играе в новия сезон на сериала "Американска криминална история", посветен на убийството на дизайнера Джани Версаче през 1997 г. Мартин влиза в ролята на интимния партньор на дизайнера - Антонио Д'Амико.

Изпълнителят споделя, че е преживял историята в сериала лично, тъй като през 90-те е усещал върху себе си цялата тежест на хомофобията.

Рики не крие, че години наред е криел сексуалността си, като е карал и партньорите му да правят същото. "Бях се отдал на кариерата напълно. Не създавах нови връзки, защото не исках хората да разбират истината за мен."

Мартин разкрива как не е искал да прекарва повече от два часа с интересни продуценти и режисьори, тъй като се е срамувал, че те ще разберат, че той е гей. "Изразходвах енергията си, за да се крия", казва той.

Снимка 333534

Източник: GettyImages

Рики Мартин разкри истината за себе си през 2010 г., а към днешна е щастлив с партньора си. Певецът споделя, че е срещнал шведския художник Джуан Йосеф в интернет. Двамата се омъжиха на тайна церемония през миналата година.

Заедно те отглеждат двете деца на певеца - 9-годишните близнаци Матео и Валентино, родени от сурогатна майка.