Рики Джървейс е от комедиантите, които обичат да казват точно това, което си мислят - без особено много да им пука дали ще обидят някого.

Джървейс се шегува и с всичко, което намери за смешно, и въобще не се притеснява. Прави го и в ново си комедийно шоу за Netflix - SuperNature.

Първите няколко минути от него са посветни на шеги с транссексуалните хора, които му навлякоха гнева на LGBTQ+ общността. Но се оказва, че тези критики и недоволство са били напълно очаквани.

Снимка 461001

Източник: GettyImages

Около седмица преди пускането на SuperNature в стрийминг платформата актьорът е бил на гости в шоуто на Джин Нортън и Сам Робъртс за SiriusXM. В него той казва, че очаква потенциални критики към шегите си.

Но и твърди, че няма нищо дискусионно в тях, защото все пак това са шеги. Джървейс пояснява също, че в самото начало на шоуто обяснява какво точно означава иронията. Но въпреки това е наясно, че все някой ще се оплаква от казаното от него.

Актьорът смята, че проблемът с комедията е, че може да избере 20 теми, които са табу, и да се шегува с тях. И всички ще се смеят на 19 от тях, но не и на тази, която ги засяга по някакъв начин. 

Според Yahoo Entertainment, в една от шегите си Джървейс казва, че има разлика между новите жени и старомодните жени. Уточнявайки, че старомодните има матки. Но пък обича и новите. Онези, които имат брада и пенис.