Последният път, когато чухме нещо за Ричард Гиър беше през 2020 г. Тогава разбрахме, че с третата му съпруга Алехандра Силва отново са станали родители.

Ричард Гиър (72 г.) се ожени за Алехандра Силва (38 г.) през месец април 2018 г. с гражданска церемония, която се състоя в Испания. Двамата се запознават през 2014 г. в Позитано, Италия. Актьорът отсяда в хотел, който се оказва собственост на семейството на испанката.

Ричард Гиър харесва Алехандра и започва да я ухажва, изпращайки ѝ цветя, докато тя не се съгласява да излезе с него на среща. Няколко години по-късно двамата вече са семейство и имат две деца.

Снимка 584229

Източник: GettyImages

Откакто се роди вторият им син през 2020 г. обаче, сякаш напълно забравиха да присъстват на бляскави церемонии. Затова и рядката им поява на събитието Starlite Porcelanosa Gala в Марбея не остана незабелязана. 

Започнала преди 13 години, и с Porcelanosa като основен спонсор тази година, галата събра видни личности от бизнеса, социалния и културния свят с изричната цел набиране на средства и подкрепа на фондация Starlite, социалния проект на Starlite Group.

Ричард Гиър, Алехандра Силва и раждането на третото дете на актьора

Ричард Гиър отново стана баща

На 70, и отново баща

Както всяка година, гала наградите на фондация Starlite бяха отличени за важна филантропска дейност, като се отдава признание на хората за техния социален ангажимент и участие в различни хуманитарни проекти. Такъв е случаят с Андреа Бочели, Ана Обрегон, Карла Перейра, Чучо Валдес, Айноа Артета, Диего Бонета и разбира се, Алехандра Гиър, която беше придружена от съпруга си Ричард Гиър.

Снимка 584230

Източник: GettyImages

Точно големият принос в хуманитарни проекти на Алехандра Гиър стана причина за посещението им на важното събитие. Както отбелязват и от Hola, двамата с Ричард Гиър изглеждат повече от страхотно. От изданието не пропускат да споменат и милите прояви на любов и нежност, които двойката демонстрира на червения килим.