Певицата Риана отдавна развива успешно много дейности, част от които са козметичните линии Fenty Beauty и Fenty Skin. А когато става въпрос за реклама на собствените ѝ продукти, няма кой по-добре да свърши работата от самата нея.

Риана, Fenty и защо спира дейността на модната марка

Защо Риана остана с един бизнес по-малко

Дали сега ще има време за музика...

Последните снимки на звездата са и поредното доказателство. Риана изглежда зашеметяващо в бяла секси мини рокля, плетена на една кука, която подчертава извивките ѝ.

Наблюдателните фенове веднага забелязаха перфектната ѝ форма и факта, че кожата ѝ буквално блести. Това се дължи именно на маслото за тяло Fenty Skin, с което звездата се е намазала преди да се снима.

Обикновено когато Риана направи публикация за някой свой продукт, феновете ѝ моментално я засипват с въпроси кога най-накрая ще пусне нов албум. Все пак от 2016 г., когато излезе Anti, мина доста време. Но този път май всички забравиха за музиката и се впуснаха да коментират начина, по който изглежда тяхната кралица.

Риана, Savage X Fenty и видеото, с което рекламира собствената марка бельо за Свети Валентин

Риана с ново горещо видео по бельо

Певицата е по-секси отвсякога

А това показва, че този път Рири наистина надмина себе си, щом накара феновете си да забравят за музиката и да осъзнаят колко невероятно е нейното масло за тяло, което кара кожата да блести, пише Hollywood Life. 

Поздравления! Но ние продължаваме да си чакаме новия албум.