Понякога нещата не тръгват така, както му се иска на човек, и е добре да знае кога да спре. Явно така се е получило и с част от бизнес начинанията на певицата Риана и по-точно с лейбъла Fenty.

Риана и защо е най-високоплатената жена в музикалната индустрия

Как Риана стана най-богатата певица в света

Не става само с песни, трябва и бизнес нюх

Певицата Риана и собственикът на Louis Vuitton - конгломератът LVMH, се договориха да прекъснат дейността на модната марка. Това се случва по-малко от две години след създаването ѝ.

Линията за бельо Savage X Fenty обаче ще продължи, както и козметичните линии Fenty Beauty и Fenty Skin.

От съобщението на LVMH става ясно, че дейността на марката за дрехи Fenty ще бъде "замразена" в очакване на по-добри условия.

Причините за паузата в дейността на Fenty не се посочват. След голямото откриване и дебютната колекция изявите на марката бяха скромни, без сериозен маркетинг, дори и преди пандемията от COVID-19.

Преместването на Риана в света на модата стана за сметка на нейната музикална кариера. Станала известна с това, че издава албум веднъж годишно, тя не е издала нов албум след Anti през 2016 г.

Риана, Коледа, Барбадос и плановете й за 2021г.

Какви планове крои Риана за Коледа и за 2021 г.

Какво си поръча изпълнителката на Дядо Коледа и къде ще празнува

А феновете ѝ може да се надяват, че в освободилото се време бизнес дамата ще издаде поне една нова песен, както обеща в края на миналата година.