В момента Рейчъл Зеглър е една от изгряващите звезди в Холивуд благодарение на участието си в "Уестсайдска история" на Стивън Спилбърг.

Гал Гадот, Рейчъл Зеглър, Snow White и харесва ли ѝ на Гадот да играе злодейка

Харесва ли ѝ на Гал Гадот да бъде лоша

Актрисата обича да изследва тъмната си страна

Бъдещето пред нея е светло, а следващите продукции, в които трябва да я видим, не са никак малки. Сред тях са "Шазам! Яростта на боговете", Disney's Snow White, където ще я видим в ролята на Снежанка, и The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes.

Всичко това, а е едва на 21 години. Зеглър обаче осъзнава, че с известността идват и големите отговорности. Като например, че трябва да бъде модел за подражание и да дава добър пример. Ето защо е решила да сподели на сторита в Instagram едно лично и плашещо преживяване.

Актрисата пише, че преди около две години е напипала бучка на едната си гърда и е преминала през най-страшната седмица от живота си. Заради разгара на пандемията е било трудно да се добере до час за лекар, но все пак е успяла.

И след направен ултразвук и биопсия се е установило, че образованието е доброкачествено. Рейчъл Зеглър казва, че белегът от биопсията ѝ служи като напомняне, че трябва редовно да преглежда гърдите си за подобни образувания. И това не е първият път, в който актрисата обръща внимание на здравето си.

Шон Бийн, интимните координатори, мнението им за тях и как реагираха Рейчъл Зеглър и Джамила Джамил

Актрисите, които нападнаха Шон Бийн заради секс сцените

Сериозен спор

През 2018 г., преди да стане световно известна, Зеглър е признала в Twitter, че страда от тревожност и депресия, което я е карало да се чувства откъсната от реалността, пише People.