Рене Зелуегър и Ант Антстед са заедно повече от половин година, но все още изглеждат силно влюбени и привлечени един от друг.

Ант Антстед, Рене Зелуегър и как двамата прекараха Деня на благодарността в Ню Орлийнс

С кого изкара Деня на благодарността Рене Зелуегър

Подозирахме...

Преди ден Антстед сподели в Instagram кратко романтично видео, в което двойката демонстрира чувствата си чрез красива целувка. И двамата са облечени стилно и елегантно, но не споделят дали има конкретна причина за това.

Единственото, което пише 42-годишният телевизионен водещ към видеото, е красноречивото: "Тази дама!", с което успява да изрази възхищението си от своята половинка.

Ант и Рене се срещат на снимачната площадка на поредицата на Discovery - Celebrity IOU: Joyride. Официално обявиха, че са заедно през миналия септември. И оттогава не спират да показват своята връзка.

Преди време влюбеният Ант дори заяви открито: "Не само че няма да крия, но дори искам всички знаят, че с Рене се срещаме. Искам да кажа това на целия свят, защото е факт, че невероятните неща се случват, при това в момент, в който най-малко човек очаква."

Ант Анстед дори запозна 52-годишната актриса със своя малък син от бившия си брак, пише Holliwood Life.

The Thing About Pam, Рене Зелуегър и първи трейлър на сериала по истинска история

Ще познаем ли Рене Зелуегър в новия й филм

Какво да очакваме от The Thing About Pam

Преди около десетина дни пък бе официалната премиера на сериала по действителен случай The Thing About Pam, в който Рене изпълнява главната роля.