Ребел Уилсън и преди е говорила открито за борбата с килограмите си и фитнес целите, които има. И след като миналата година разкри, че с промяна в начина си на живот е успяла да свали цели 35 килограма, спечели възхищението на мнозина.

Ребел Уилсън, Рамона Агрума и новината, че двете са заедно

Ребел Уилсън показа новата си любов

Актрисата е влюбена

Сега обаче Ребел признава, че отново е напълняла и както досега, не се срамува да коментира как изглежда.

В Instagram пост тя споделя, че по време на най-скорошната си почивка с гаджето си Рамона Агрума, е качила три килограма. Явно е, че се е възползвала от екстрите на грижливото обслужване в луксозния хотел в Кападокия, където двойката е била отседнала.

А и самата Ребел си признава, че е загубила всякакъв самоконтрол. "Но знаете ли какво? Мога да се събудя утре и да отида на фитнес, да се хидратирам, да ям здравословно и да обичам себе си", допълва тя в описанието към снимката, на която позира в розов бански пред басейн.

И завършва посланието си по още по-вдъхновяващ начин, доказващ още веднъж колко важно е да запазим позитивност и целеустременост:

Ребел Уилсън и признанията ѝ за сексуален тормоз

Сексуалният тормоз, на който Ребел Уилсън е била подложена

Актрисата споделя подробности за неприятна случка

"Не помага да сме лоши към себе си, но знам какво е да чувстваш вина след преяждане. Но ако си като мен, просто знай, че ти си повече от единствено теглото си - то не те определя, дай най-доброто от себе си да живееш здравословно и не бъди лош със себе си. Бъди своята най-добра версия."