Вече стана дума, че Серина Уилямс играе последните си мачове на професионално ниво и след участието си в US Open ще сложи край на кариерата си.

Серина Уилямс, статията ѝ за списание Vogue и новината, че се отказва от тениса

Сбогуването на Серина Уилямс

Не отказ от тениса, а еволюция

Тя успя да се класира за третия кръг на турнира, след като победи трудно Анет Контавейт в мач, продължил над два часа и половина. Триумфът на Серина бе приет радушно от публиката. А Леброн Джеймс също реши да изрази радостта си.

На стори в Instagram баскетболистът показа, че не е имал възможността да присъства на мача, но пък го е гледал по телевизията. От видеото чуваме как в даден момент Краля започва да блее като коза, за да изрази радостта си от победата.

На пръв поглед, действията му може и да изглеждат леко странни, но за тях си има добро обяснение. В САЩ е прието великите спортисти, които са заслужили място в историята, да бъдат определяни като Най-великите за всички времена.

Серина Уилямс, Nike, US Open и какво символизира екипът на спортистката

Скритите послания на Серина Уилямс

23-кратната шампионка се сбогува с тениса със стил

На английски обаче съкратено се изписва като G.O.A.T. Като премахнем точките се получава думата, която означава коза. Ето защо много често в социалните мрежи под постове на велики спортисти хората оставят емоджита на кози. Като препратка към акронима и тяхното величие.

Леброн Джеймс, корицата на Sports Illustrated, синовете му Брони и Брайс и планът на Краля да играе и с двамата в NBA

Грандиозният план на Леброн Джеймс

Дори небето не може да ограничи Краля

Та, Леброн Джеймс не иска да обиди по някакъв начин Серина Уилямс с блеенето си, а точно обратното - да засвидетелства уважението си към нея и успехите ѝ.