Вече от няколко дни The Adam Project е наличен за гледане в Netflix, като това се явява четвъртият филм за последните две години, който ще гледаме с Райън Рейнолдс в главната роля.

"Дедпул 3", Шон Леви, Райън Рейнолдс и намирането на режисьор на филма

Какво се случва с "Дедпул 3"

Феновете ще са доволни

Не се съмняваме, че The Adam Project ще покори класациите на стрийминг платформата, защото, освен Рейнолдс, участие имат още Марк Ръфало, Дженидър Гарнър и Зоуи Салдана.

Ръфало влиза в ролята на бащата на Адам (Рейнолдс), Гарнър в тази на неговата майка, а Салдана в тази на съпругата му. Самият Адам живее в бъдещето - през 2050 г., но решава да се върне назад във ремето, за да спаси бъдещето на човечеството. И да разбере какво се е случило с жената на живота му.

Във филма героите на Райън Рейнолдс и Зоуи Салдана имат няколко сцени, в които изразяват любовта си чрез целувки, което не е убегнало и на по-малките зрители. На специално организирано събитие по повод пускането на The Adam Project в Netflix, дете от публиката пита канадския актоьр именно за тези целувки.

И по-точно дали са били истински. В типичния си хумористичен стил Рейнолдс се усъмнява дали този въпрос всъщност не идва от Блейк Лайвли и наистина не знае как да отговори на този въпрос.

Опитва да се измъкне с предположението, че не е искал да го направи. След това отново с усмивка казва, че децата му също са задавали доста въпроси след като са гледали филма. И самият той твърди, че също би подходил като тях - не с гняв, а с разочарование.

Райън Рейнолдс, Отава и улицата в столицата на Канада, която ще носи неговото име

Когато кръстят улица на твое име

Райън Рейнолдс е щастлив човек

В крайна сметка, нямаме представа дали въобще нещо от казаното от Райън Рейнолдс е истина, а не просто шега, защото той много обича да прави така.