На 23 март Радина Кърджилова стана майка за втори път. Йоан, вторият й син от Деян Донков, вече е редовно присъствие в профила й. Но и тя, както всяка друга майка, понякога има нужда и от време за себе си.

Радина Кърджилова, Деян Донков и раждането второто им дете

Радина Кърджилова стана майка за втори път

На специална дата

От няколко дни актрисата радва своите последователи със снимки с морски пейзаж. Очевидно слънчевото и топло време й се отразява повече от добре и вече няма търпение за лятна ваканция.

А дори и преди нея Радина успя да си открадне слънчеви мигове на плажа, като побърза да облече бански за пръв път тази година.

Кърджилова публикува кадър в плажното облекло, с който затвърждава, че лятото е най-чаканият от нея и най-любим сезон. Той събра хиляди харесвания и стотици положителни коментари за визията на актрисата след раждането.

От него са минали едва два месеца, но този факт по никакъв начин не притеснява актрисата, готова да се покаже в цялата си естествена прелест. И за това получи благодарности от много жени.

Радина трупа симпатии поради факта, че винаги е била изцяло натурална. Сега, след второто раждане, може да е с няколко килограма повече от преди, но това не й пречи да бъде все така чаровна. И дори, според някои, изглежда много по-добре.