Една отличителна страна на популярните изпълнители е, че обичат да провокират с начина, по който не само излизат на сцената, но и се появяват на официални събития.

Рита Ора - отново с дръзка визия и отново с прозрачна рокля

Рита Ора - отново с дръзка визия и отново с прозрачна рокля

Да провокира ѝ отива

Примерите не са един и два, а Рита Ора е сред най-отчетливите. Съвсем наскоро изпълнителката с албански корени реши да облече прозрачна рокля, която не оставя много на въображението.

Не изневери на себе си и по време на British Fashion Awards в Лондон, които се проведоха в понеделник. Рита Ора бе в компанията на съпруга си Тайка Уайтити.

Снимка 644810

Източник: GettyImages

Тя заложи на дълга черна рокля на Primark с гол гръб - много секси. Но именно в частта на гърба изпълнителката реши да провокира интереса на всички. Там тя бе поставила специални протези, имитиращи големи влечугоподобни шипове.

Тази визия на Рита Ора провокира веднага феновете ѝ, които в коментарите под поста ѝ в Instagram, който тя сподели от вечерта, я сравниха с Годзила. Ритзила и Годзора са някои от забавните сравнения по адрес на изпълнителката, пише Metro.co.uk.

Рита Ора с пикантни откровения за съпруга си Тайка Уайтити

Мъжът, когото Рита Ора нарече "бог в секса"

Певицата споделя пикантни откровения

Поставянето на тези шипове по гръбнака на Рита Ора е отнело около три часа, като миналата година тя отново заложи на подобна провокация, но тогава върху лицето си.