Кралица Елизабет продължава да работи за страната и семейството си дори и след смъртта си. Няма как по друг начин да изтълкуваме факта, че след две години без контакти принц Уилям и принц Хари отново са рамо до рамо.

Принц Уилям, принц Хари, Кейт Мидълтън, Мегън Маркъл и как се събраха покрай смъртта на кралицата

Отново заедно - смъртта на кралицата събра Уилям и Хари

Принцовете и съпругите им - рамо до рамо

Братята вървяха един до друг по време на процесия, която съпровождаше ковчега на кралицата в Лондон.

Освен принцът на Уелс и херцогът на Съсекс, в емоционалното събитие участваха крал Чарлз III, сестра му принцеса Ан и съпругът й сър Тимъти Лорънс, както и синът на Ан Питър Филипс, и по-малките братя на Чарлз принц Андрю, и принц Едуард.

Снимка 587576

Източник: GettyImages

По време на процесията кралицата-консорт Камила беше в автомобил. Малко след това в Уестминстър Хол започна и първото бдение край ковчега на кралицата в Лондон. В него се включиха съпругите на Уилям и Хари - принцесата на Уелс Кейт Мидълтън и херцогинята на Съсекс Меган Маркъл, като и съпругата на принц Едуард Софи.

Снимка 587577

Източник: GettyImages

Уестминстър Хол, където е положен ковчегът на кралицата, вече е отворен за всеки неин поданик, който иска да си каже последно сбогом. Той ще остане там до понеделник сутринта, 19 септември - денят, за който е планирано погребението й в Уестминстърското абатство.