В едно от последните си интервюта за Vanity Fair преди около седмица Приянка Чопра направи някои признания за личния и професионалния си живот. Тя не пропусна въпроса, който вълнува всички, откакто с Ник Джонас се ожениха през 2018 г, а именно кога ще имат деца.

Приянка Чопра, Ник Джонас и мислят ли двамата за деца

Приянка Чопра за брака си с Ник Джонас

Дойде ли време за деца

По думите на актрисата, децата са нейно голямо желание в бъдеще. "Но, по волята на Господ, когато се случи, тогава", заяви Чопра. Тя поясни, че въпреки че със съпруга й са доста ангажирани на този етап от живота си, не са чак толкова заети, че да нямат време да работят за наследници.

Оказва се, че работата по наследниците им вече е била в ход, защото вчера, 21 януари, Приянка Чопра и Ник Джонас се похвалиха с новината, че са станали родители.

Снимка 560923

Източник: GettyImages

"Ние сме повече от щастливи да потвърдим, че посрещнахме нашето бебе от сурогатна майка", написаха щастливите родители в профилите си в Instagram. Те учтиво помолоха феновете и медиите да уважават личното им пространство, за да могат да се фокусират върху семейството си.

За момента Приянка Чопра и Ник Джонас не разкриват никаква подробности нито за пола, нито за името на бебето. От Page Six обаче пишат, че двамата имат дъщеричка, позовавайки се на свои източници, близки до звездите.

Дали това е вярно, предстои да разберем, но в момента няма толкова голямо значение. Важното е, че Приянка и Ник увеличават семейството си и ще се радват на наследник, а от това няма по-хубаво в живота.