Не можем да повярваме, че минаха три години, откакто Ник Джонас и Приянка Чопра са заедно. Припомнихме си за началото на тяхната връзка и голямата им луда, индийска сватба покрай един специален повод.

Приянка Чопра, Ник Джонас и една голяма, луда, индийска сватба

Моята голяма луда индийска сватба

Приянка Чопра, Ник Джонас и една оживяла боливудска приказка

На 19 юли точно преди три години Ник Джонас предложи брак на Приянка, докато са на почивка в Гърция. Двамата не могат да забравят емоциите от този ден и досега.

Това разбираме от решението им да споделят много лични за тях и никога непубликувани снимки от деня на романтичното предложение. Ник Джонас качи снимка, на която двамата са на романтична вечеря на брега на морето.

"Преди три години на този ден," написа той. Приянка Чопра пък сподели снимка от момента, в който той ѝ е подарил диамантения пръстен Tiffany & Co. "Моето всичко... Днес стават три години. Изглежда като едно мигване и цял живот едновременно. Обичам те," написа тя.

Само след няколко месеца двамата станаха законни съпруг и съпруга на екстравагантна мултикултурна церемония. Но явно денят на предложението, дошло един ден след рождения ден на Приянка, завинаги ще заема специално място в сърцата им.

През 2018 г. Ник Джонас сподели пред Vogue, че нарочно е изчакал до полунощ, за да направи предложение на Приянка, за да не празнуват после в един и същи ден, припомня Hollywood Life.

Приянка Чопра, Ник Джонас и колко деца ще имат в семейството

Приянка иска цял отбор деца

Смели планове

"Паднах на колене и казах: Ще ме направиш ли най-щастливия мъж на света и ще се омъжиш ли за мен," спомня си той. "Няма шега - отне около 45 секунди. 45 секунди мълчание."