Приянка Чопра може тепърва да пробива в Холивуд, но от дълги години е в светските среди и много добре знае колко нетактични и дори злобни могат да бъдат хората. А от теб, като звезда, се очаква винаги да си перфектен.

Съпругата на Ник Джонас все още си спомня случка от 2000 г., която е включила и в автобиографичната си книга Unfinished. Тогава тя е едва на 18 години и печели короната на Мис Свят. Тя решава да използва натрупаната слава покрай конкурса и веднага се насочва към кино средите. Но първият й досег с индустрията е доста неприятен.

Първият режисьор, с който Чопра се среща, й заявява в прав текст, че трябва да си направи корекция на гърдите и дупето, за да пооправи малко пропорциите си, както и да коригира челюстта си. А нейният тогавашен агент само се съгласява с мнението, че трябва да легне под ножа, ако иска да има кариера на актриса.

Това изказване успява дълбоко да обиди Приянка, която е отишла на разговор за конкретен филм, а темата бързо се е пренасочила към външния й вид. И още по-странно й е станало, че това е било толкова "нормално", предава FOX News.

Във въпросната ситуация актрисата и модел просто си е тръгнала, без да дава обяснения защо и чувствайки се "малка". А днес не крие, че не е имала куража да се защити и просто е приела критиките. Въпреки това е стигнала до решението да не коригира външния си вид, а вместо това се е разделила с тогавашния си мениджър.

Приянка Чопра, снимките с ретро визия и какво разкри за връзката си с Ник Джонас

Колко често се виждат Приянка Чопра и Ник Джонас

Женени, но разделени

Чопра не крие радостта си от това, че днес все повече жени работят в кино индустрията, и то не само пред камера. Също така заемат ръководни позиции, подкрепят се една друга и доказват, че нито полът, нито външният вид са водещ критерий за успех.