Приянка Чопра определено знае как да се наслаждава на живота. Удивително е и как наред с майчините задължения, успява да отдели време да поглези себе си. А с последните си снимки показва хем как се забавлява, хем колко зашеметяващо изглежда по бански.

Приянка Чопра, Ник Джонас и първият празник след раждането на детето им

Колко влюбени са Приянка Чопра и Ник Джонас

Любовта (и пролетта) е във въздуха

В Instagram Приянка сподели два кадъра, на които я виждаме да попива от слънчевите лъчи, докато е в басейна в дома си в Лос Анджелис.

На първия от тях тя позира като супермодел, разкривайки идеално изваяно тяло. Подчертава го и със свежия си бледо жълто-зелен бански в две части.

Втората снимка пък показва как се смее, докато гледа право към камерата. А в описание към поста шеговито пише като коментар за разликата между двата кадъра: "Instagram срещу реалността."

Съвсем очаквано, последователите веднага я заляха с вълна от възхищение, а един от тях пише под снимките, че и на двете изглежда като "богиня".

Приянка Чопра, Ник Джонас, Малти Мари Чопра Джонас и какво означава името на детето им

Малката тайна на Приянка и Ник

Какво е името на дъщеричката на звездното семейство

Приянка и преди е споделяла моменти, в които се наслаждава в басейна. Но не цели просто да показва поддържаната си фигура, а се е отдала на занимания, с които се грижи за себе си. Доказателството идва от друга снимка, към която пише: "Когато имаш няколко неочаквани часа да се погрижиш да себе си."