В последните месеци принцеса Шарлийн и принц Алберт са една от най-коментираните кралски двойки в света, и това не е никак случайно. Първо бяха здравословните проблеми на принцесата на Монако, а след това и твърденията, че двамата със съпруга й са пред развод.

Принцеса Шарлийн и появата й на телевизионния фестивал в Монте Карло

Принцеса Шарлийн отново сама

Съпругата на принц Алберт със соло изява

Е, напоследък ситуацията в двореца изглежда далеч по-спокойна и щастлива. На няколко пъти виждаме кралската двойка заедно на различни събития, а в края на миналата седмица отпразнуваха и годишнината от сватбата си.

На 1 юли 2011 г. бившата южноафриканска олимпийска плувкиня каза "да" на престолонаследника на Монако и официално стана принцеса. Това се случи пред погледите на целия свят, а празненствата продължиха няколко дни. Шарлийн е приказна в своята бяла рокля с 20-метров шлейф и още тогава дава заявка, че със своя стил често ще бъде повод за коментари.

Снимка 579759

Източник: GettyImages

Днес, 12 години по-късно, кралското семейство може да изглежда по-различно от сватбения си ден и определено е преживяло много, което пък прави връзката помежду им по-силна. А както традицията повелява, в официалния им профил в социалните мрежи се появи нов общ портрет по случай годишнината.

На него виждаме съпрузите, облечени в еднакви тъмносини сака, да си разменят влюбени погледи и усмивки. Кадърът е от ръгби турнир, на който двамата присъстваха през април, и не е заснет специално за повода. А към него има кратко поздравление за годишнината, предава HELLO.

Принцеса Шарлийн и спорният тоалет, с който се появи на честване на фамилия Грималди в Монако

Когато и принцеса Шарлийн ядоса всички

С какво сгреши съпругата на принц Алберт

Според източници, принцеса Шарлийн и принц Алберт са прекарали специалния ден заедно със своите близнаци, които скоро ще навършат девет години. И може би са отделили малко време и да прочетат всички пожелания, които последователите им изпратиха в социалните мрежи.