Напоследък, когато стане дума за принцове и принцеси, все се сещаме за британския кралски двор. Но в Европа има още куп благородници, които заслужават нашето внимание. Най-малко защото полагат доста усилия да изглеждат подобаващо добре за титлата, която носят.

В случая примерът е с датската принцеса Мери. Тя от години гради имидж на стилна дама. Опитва и да се конкурира с кралица Летисия, дори с Кейт Мидълтън. Е, няма спор, че има още хляб да изяде, но не можем и да отречем, че доста се старае.

Някои път даже се престарава. Като преди няколко дни, когато заедно със съпруга й принц Фредерик бяха на официално посещение в Латвия. И въпреки минусовите температури и снега, Мери изглеждаше наистина стилно.

Макар че ни става малко жал за нея, като я гледаме с тези елегантни, но доста неподходящи за метеорологичните условия обувки. А и като се замислим, че преди седмица-две замени токчетата с маратонки в името на удобството...

Принцесата, която прескочи протокола

Принцесата, която прескочи протокола

Нестандартен избор на облекло

Бледосиньо палто, идеално пасващи обувки стилето и пола, а в допълнение - красива, бяла блуза. За тоалета със сигурност принцесата получава отличен, а успокоението ни е, че престоят й на снега бе за кратко.