Принцовете Уилям и Хари може да загубиха майка си Даяна прекалено рано, но тя продължава да живее в техните мисли и това няма никога да се промени.

Принцеса Даяна, Ford Escort от 1981 г. и колко струва колата, която принц Чарлз й подари

Колата на Даяна отива на търг

Цената на спомените

В интервюто си пред Опра Уинфри преди няколко месеца принц Хари призна, че е усещал подкрепата й по време на трудния за него и Меган период на напускане на кралския двор и установяване в САЩ.

Все пак, принц Хари предприе тази стъпка, за да предпази любимата си жена от съдбата на своята майка. Но, оказва се, има и една друга причина, поради която Лейди Ди би подкрепила решението на по-малкия си син, ако беше жива.

Снимка 518884

Източник: GettyImages

Според Пол Бюрел, бивш иконом на принцеса Даяна и принц Чарлз, тя винаги си е мечтала да живее в слънчевата Калифорния. И е била на косъм да осъществи желанието си, малко преди да намери смъртта си в онзи тунел в Париж.

Доди ал Файед, с когото Спенсър имаше връзка след развода с принц Чарлз, точно си е бил купил имение в Малибу и тя е планирала да се преместят да живеят там заедно с малките Уилям и Чарлз.

Според Даяна, това е щяло да бъде и едно добро ново начало за синовете й, възможност да отраснат далеч от строгите правила. Разбира се, това нейно решение вероятно щеше да срещне съпротивата на кралския двор, но пък момчетата поне щяха да й ходят на гости от време на време, предава Geo.

Принц Хари, Меган Маркъл, името на дъщеря им Лилибет Даяна и допитали ли са се до кралицата за него

Отново Хари и Меган срещу кралицата

Кой забърка скандала този път

Плановете на Спенсър обаче така и не се осъществиха, а сега, близо 25 години по-късно, принц Хари изживява мечтата на майка си. Точно както тя е искала да започне живота си на чисто зад океана, така той и Меган успяха да се установят в Калифорния. И Даяна със сигурност би била щастлива от този факт.