За разлика от сестра си Йожени, принцеса Беатрис не поддържа профили в социалните медии, поне не такива, които да са ни известни. Затова и личният й живот е малко по-далеч от обществеността.

Принцеса Беатрис и какво разкри за доведения си син от Едоардо Мапели Моци

Разбира ли се принцеса Беатрис с доведения си син

Дъщерята на принц Андрю има седемгодишен доведен син

Освен когато съпругът й не реши да хвърли светлина върху него. Едоардо Мапели Моци използва профила си в Instagram, който е зает предимно с кадри от интериорния му бизнес, за да поздрави Беатрис за годишнината от сватбата им.

"Честита годишнина на най-красивата съпруга на света. Благодарен за всеки момент, който сме споделили, всяко предизвикателство, което сме преодолели и всяка мечта, която преследваме заедно. Обичам те повече от всичко и нямам търпение да отпразнуваме още много годишнини."

Този трогателен текст Мапели Моци прибавя към три непубликувани до момента кадъра. На първият е Беатрис на кралските конни надбягвания тази година. На други два виждаме моменти от сватбата им през 2020 г.

Припомняме, че двойката беше принудена да отложи сватбата си заради затварянето покрай Covid-19 пандемията. В крайна сметка тя се състоя при много тесен кръг в параклиса в замъка Уиндзор.