По време на коронацията на чичо си крал Чарлз Трети принцеса Беатрис успя да привлече вниманието и към себе си. А причината беше не само елегантната рокля в цикламено, която беше избрала, а фактът, че беше от малкото в Уестминстърското абатство, които разговаряха с принц Хари.

С кого говори и с кого не принц Хари по време на коронацията

С кого говори и с кого не принц Хари по време на коронацията

Отношенията му с Уилям не са се подобрили

Този факт обаче вече е в историята и дъщерята на принц Андрю и Сара Фъргюсън продължава с ангажиментите си. Във вторник вечер, 9 май, 34-годишната принцеса връчи наградата в годишните награди за книги Oscar.

Победител беше детската книжка The Boy With Flowers In His Hair, което стана причина Беатрис да е рядко откровена за личния си живот. Тя каза, че наградата е специална за нея заради доведения й син - седемгодишния Улфи от предишна връзка на съпруга й Едоардо Мапели Моци.

Снимка 617610

Източник: GettyImages

"Доведеният ми син е на седем и с нетърпение чакам да попадна на детски книжки, които да четем заедно", каза тя, цитирана от Hello. "Трябва да се сещаме, че в свят, пълен с екрани и изкуствен интелект, трябва да запазим живи моментите между деца и родители."

Снимка 617609

Източник: GettyImages

Улфи е галеното име, с което наричат Кристофър Улф - детето на Мапели Моци от връзката му с американската архитектка Дара Хуанг. Напоследък детето все по-често се появява на официални събития на кралското семейство.