Отношенията между принцовете Уилям и Хари повдигат не по-малко въпросителни, отколкото тези между Кейт Мидълтън и Меган Маркъл. А биографичната книга Finding Freedom, която излезе преди дни, ни дава нов поглед над тях.

Според автора Омид Скоби, двамата синове на принцеса Даяна не са си говорили цели два месеца, след като Хари и Меган обявиха решението си за Мегзит първо в социалните мрежи.

Уилям е бил бесен на по-малкия си брат, че по подобен начин са заявили намеренията си и той е разбрал тогава, когато и последователите им в Instagram.Той е приел този ход като огромно неуважение и сериозен удар върху репутацията на кралската институция.

Снимка 440415

Източник: GettyImages

Напрежението между двете кралски двойки е взело връх по време на прословутата среща в Сандрингам, на която се е обсъждал Мегзит. А от тогава досега комуникацията помежду им продължава да бъде бегла и очевидно ще им трябва още време, за да успеят да възстановят връзката си. Въпреки че километрите помежду им не им помагат в тази задача, предава Daily Mail.

Принц Хари, Меган Маркъл и новата къща, която си купиха в САЩ

Новата придобивка на Хари и Меган за 10 милиона долара

Поредна рокада

Меган и Кейт пък не са комуникирали лично след Мегзит и кралските коментатори смятат, че това няма да се промени. Двете просто нямат допирни точки, а публичните им разговори, които сме виждали, винаги са били просто част от протокола и сценария.