При преместването си в САЩ преди няколко месеца, принц Хари и Меган Маркъл се настаниха в имението за 18 милиона долара на Тайлър Пери. Като близък приятел на Опра Уинфри (която е и тяхна семейна дружка), актьорът им преотстъпи за ползване къщата с 12 спални.

Но този огромен, холивудски дом, се е оказал не по вкуса на принц Хари. Въпреки че е израснал в дворци, той не е успял да се почувства като у дома си, защото предпочита по-малки къщи, които имат своя дух. Затова и скоро след нанасянето си двамата с Меган започват търсенето на своя нов, собствен дом.

Оказва се, че то се е увенчало с успех още преди около два месец. По информация, цитирана от Daily Mail, от около шест седмици херцогът и херцогинята на Съсекс са се пренесли в новата си къща в Санта Барбара.

Нея те са купили със свои пари и е първата, която могат да нарекат свой собствен дом. Платили са около 10 милиона долара, което веднага предизвика въпроса как са извадили толкова пари, след като още дължат няколко милиона на данъкоплатците във Великобритания, които им платиха ремонта на Frogmore Cottage в Уиндзор...

Хари и Меган са направили сериозно проучване, преди да пристъпят към сделката. Харесал им е тихият квартал, в който да могат да живеят възможно най-нормално, а Арчи да расте и да си играе с деца на неговата възраст.

Меган Маркъл, принц Хари, Адел и общите им тренировки по пилатес

Как се забавляват принц Хари, Меган и Адел

Точно това не го очаквахме

Според близки на двойката, това е основната причина да напуснат Лос Анджелис, а не фактът, че папараците успяха да надушат следите им и дори пуснаха дрон в двора на имението, в което живееха доскоро. Все пак, и сега Хари и Меган ще имат звездни съседи, сред които Опра Уинфри и Елън ДеДженеръс.