Вчера, 21 юни, принц Уилям навърши 42 години. И както традицията в кралския двор повелява, поводът бе отбелязан с нова лична снимка в профила на принца и принцесата на Уелс.

Плановете на принц Уилям, които не включват Кейт Мидълтън

Плановете на принц Уилям, които не включват Кейт Мидълтън

Принцът съчетава работа с удоволствие

На нея виждаме бъдещия крал в компанията на трите му деца. Кадърът е по-различен от тези, които сме свикнали да виждаме, защото е много непринуден. Но една подробност веднага прави впечатление - че на него липсва Кейт Мидълтън.

Седмица по-рано в същия профил в Instagram тя честити Деня на бащата на своя съпруг с друга подобна снимка от същата фотосесия. И отново липсваше в цялата картинка. 

"Честит рожден ден, татко. Всички те обичаме много", пише в последния пост. И посланието отново е подписано от Катрин, принцесата на Уелс.

И докато в коментарите мнозина написаха, че това е най-страхотната снимка на семейството, която са виждали досега, други все пак се чудеха защо Кейт отново липсва, особено като се има предвид факта, че наскоро тя сподели първата си самостоятелна снимка след обявяването на диагнозата рак.

Най-вероятно решението е било на Мидълтън, а причината - да се обърне достатъчно внимание на принц Уилям и на това колко страхотен баща и съпруг е. Защото ако и тя бе в кадъра, всички щяха да коментират как изглежда и отново да се хванат за това и онова. Така че уважаваме това решение.

Софи Есекс - жената, при която принц Уилям търси и намира подкрепа

Софи Есекс - жената, при която принц Уилям търси и намира подкрепа

Важни не само за него, но и за целия кралски двор

В профила на британското кралско семейство пък бе публикувана черно-бяла снимка на младия крал Чарлз и принц Уилям като бебе, с която монархът честити публично празника на по-големия си син.