Вече от няколко месеца се знае, че семейството на принц Уилям няма вече да живее в двореца Кенсигтън в Лондон, както досега. Очаква се херцозите на Кембридж да се преместят в новия си дом преди началото на учебната година.

Принц Уилям, Кейт Мидълтън и какво знаем за новия им дом Аделаид Котидж в Уиндзор

В спалнята на принц Уилям и Кейт Мидълтън

Какво знаем за новия им дом Аделаид Котидж

Аделаид Котидж край Уиндзор ще приюти Уилям, Кейт и трите им деца.

Промяната за всички е голяма поради няколко причини. Преди всичко така херцозите ще са близо до кралица Елизабет, която в последно време живее в двореца Уиндзор, а не в Бъкингам, както предишните години.

Принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луис също ще трябва да свикнат с нещо напълно ново - фактът, че няма да разполагат с бавачка 24 часа в денонощието. От Telegraph поясняват, че дългогодишната бавачка на децата Мария Борайо няма да живее в дома на херцозите.

Снимка 584191

Източник: GettyImages

Докато живееха в Кенсигтън, Борайо беше постоянно на разположение на семейството. С преместването им в Аделаид Котидж, която разполага едва с четири спални обаче, бавачката ще живее на друго място, както и останалият обслужващ персонал, сред които са иконом и готвач.

Борайо с малкия принц Джордж

Източник: GettyImages

Борайо с малкия принц Джордж

Испанката Мария Борайо се грижи за децата на Уилям и Кейт още от времето, когато принц Джордж е осеммесечно бебе. Впоследствие тя поема грижите и за седемгодишната Шарлот и четиригодишния Луис. Борело е завършила престижния колеж за бавачки "Норланд" в Англия.