След звездната премиера на "Смъртта може да почака" в Лондон просто нямахме търпение да видим отново принц Уилям и Кейт Мидълтън в целия им блясък на червения килим. Ето че и този момент дойде, както и денят за раздаване на първите Earthshot Prize.

Принц Уилям, Кейт Мидълтън, принц Чарлз, Камила Паркър и появата им на световната премиера на "Смъртта може да почака"

Кейт в целия си блясък на премиерата на "Смъртта може да почака"

Звездата на вечерта

Наградите са насочени към опазването на околната среда и всички предизвикателства в днешното общество. Ангажираността си към темата принц Уилям наследява от вече покойния си дядо Филип, както и от баща си принц Чарлз. Затова и събитието, което се проведе преди дни, бе наистина важно за него.

А както винаги Кейт бе неговата вярна опора. Тя демонстрира не само безупречен стил, но и увереност в говоренето пред публика. Но както често се случва, най-интересното остава скрито от хорските очи.

Снимка 550866

Източник: GettyImages

При пристигането си на зеления килим и позирането за официални снимки херцогът и херцогинята се държаха както винаги - спазвайки няколко сантиметра дистанция и без излишни демонстрации на близост.

Но на кадрите, разпространени в социалните мрежи от самите тях, ги виждаме да се държат за ръка и дори да се прегръщат. Вероятно под въздействие на силното вълнение на моменти Уилям и Кейт забравят да спазват строгите правила, които сами са си наложили, и се превръщат просто в съпруг и съпруга, които споделят щастието си.

Очевидно Мидълтън е повече от горда от своя съпруг и дейността, която развива. Peope пък сложи принц Уилям на новата си корица и му даде възможност да разкаже разпалено за важната инициатива, която награди петте най-отличили се проекта с по 1.3 милиона долара всеки. Той обяви и че следващото издание на наградите ще е по-мащабно, защото ще се раздават в САЩ.