Утре, шести май, всички погледи ще бъдат вперени не само в крал Чарлз и кралицата консорт Камила, но и в принц Уилям и Кейт Мидълтън, който са истинските любимци на британския народ. А два дни преди коронацията те за пореден път показаха защо всички толкова ги харесват.

12 години брак - съдбовната седмица на Кейт Мидълтън и принц Уилям

Съдбовната седмица на Уилям и Кейт

Когато личните поводи се смесят с професионалните задачи

Херцогът и херцогинята на Кеймбридж се качиха на специалната линия от лондонското метро, кръстена на кралица Елизабет Втора, и пътуваха до квартала Сохо заедно с останалите жители и гости на британската столица, които определено останаха изненадани от неочакваните пътници. Двойката дори участва в забавно видео на местна TikTok звезда.

Принц Уилям и Кейт Мидълтън демонстрираха приповдигнато настроение и желание да разговарят с всички. Разходиха се по лондонските улици, направиха си десетки снимки. А крайната им цел бе пъб на име Dog and Duck, отворен за пръв път през 1734 г.

Снимка 616969

Източник: GettyImages

Там те си поприказваха с гостоприемния персонал, разпитаха ги как се подготвят за дългия почивен уикенд, който ще мине под знака на коронацията, а след това седнаха да изпият по една бира.

Снимка 616967

Източник: GettyImages

Това не е първият случай, в който виждаме херцогът и херцогинята в подобна ситуация - с широки усмивки сред обикновените хора и с халба бира в ръка. За пореден път Мидълтън не изневери и на принципите си и облече красиво червено палто, с което сме я виждали и преди.

Снимка 616970

Източник: GettyImages

Кейт сподели с персонала и посетителите на пъба, че трите им деца са в голяма еуфория от предстоящата коронация и дори имат специални тържества, свързани с нея, в училище.

Снимка 616971

Източник: GettyImages

А най-големият - принц Джордж, дори е изявил желание да участва в репетициите за историческото събитие и има отредена роля по време на церемонията в Уестминстърското абатство, предава Daily Mail.

Крал Чарлз и поканата към цялото семейство на Кейт Мидълтън за коронацията

Специалното отношение на Чарлз към Кейт Мидълтън

Едни добри семейни отношения

Принц Уилям пък коментира отворен наскоро бар в близост и не скри, че много обича да пие коктейли. Пошегува се също, че е добре да не го прави преди коронацията, но след нейния край с удоволствие би си пийнал.