Остава малко повече от седмица до коронацията на крал Чарлз, което не означава членовете на кралското семейство да загърбят задълженията си. Напротив - принц Уилям и Кейт Мидълтън пристигнаха в Уелс.

Снимка 615965

Източник: GettyImages

Посещението им е част от опознавателните дейности, които двамата трябва да изпълнят в качеството си на принц и принцеса на Уелс. В дъждовния ден те пристигнаха облечени в спортни якета в червено - цветът на областта.

Уилям и Кейт се срещнаха с доброволци, които работят към планинската спасителна служба на национален парк Брекън Бийкънс. Страстни любители на природата, принцът и принцесата взеха участие в дейности като планинско катерене, първа медицинска помощ и ползване на кучета за спасителни операции.

Снимка 615962

Източник: GettyImages

Специално внимание обърнаха именно на четириногите спасители Кизи и Каси. People ни припомнят, че семейството на принца на Уелс също имат куче - кокершпаньола Орла.

Снимка 615963

Източник: GettyImages

Обиколката на принца и принцесата на Уелс трябва да им помогне да опознаят проблемите и предизвикателствата, с които се сблъскват уелсците, както и да опознаят по-добре тази уникална култура, доста по-различна от познатата им в Англия.