Въпреки че минаха почти 22 години от смъртта на принцеса Даяна, тя остава непрежалима за най-близките си. Често съпругите на синовете й Уилям и Хари са сравнявани с нея, а порасналите момчета използват всеки удобен момент, за да й отдадат почит.

Снимка 418934

Източник: Facebook / Diana princess of wales a tribute

Даяна отдавна я няма, но Уилям и Хари много добре си спомнят времето, прекарано с нея, макар и тогава да са много малки. По-големият брат и майка му често посещават Chelsea Harbour Club - луксозен фитнес и спортен център в Лондон с отбрани клиенти. Тогава малкият Уилям е само придружител на майка си, която винаги бе в спортна форма.

В памет на Лейди Ди

Източник: Instagram / Vinoma Collom-Hawcroft

В памет на Лейди Ди

И до днес той си спомня сладките, които тя му е купувала, когато са ходели заедно там. И все още пита за тях, защото често може да бъде видян на същото това място, което му напомня за неговата майка, въпреки че изглежда много по-различно и модерно.

Снимка 419063

Източник: Chelsea Harbour Club

Снимка 419062

Източник: Chelsea Harbour Club

Кралица Елизабет Втора, принцеса Даяна, Уилям и Кейт и какво ядат кралските бебета

Какво ядат кралските бебета

Не са по-различни от нас

Уилям е отново на същото място, но със спомените за покойната Даяна и в компанията на майки на съученици на сина си принц Джордж, които са сред редовните посетители на спортния център. Понякога компания му прави и съпругата му Кейт, но в повечето случаи двамата тренират поотделно, за да има кой да се грижи за децата, пише Daily Mail.