Принц Хари и Меган Маркъл побързаха да покажат съпричастност към Кейт Мидълтън след онкологичната й диагноза, макар таблоидите да твърдят, че двамата са научили за състоянието й именно от медиите.

Принц Хари и Меган Маркъл с топли пожелания към Кейт Мидълтън след диагнозата й

Как Хари и Меган реагираха на диагнозата на Кейт

Двамата не се забавиха с реакцията си

Двамата явно са на път да предприемат още една крачка в опит за стопляне на отношенията с кралското семейство - скорошна визита на Великобритания. Принц Хари ще бъде в родината си на 8 май, за да отбележи 10-та годишнина на игрите за ветерани Invictus.

Потвърдено е, че той ще говори на служба в катедралата "Сейнт Пол", съобщават Daily Express. Техни източници твърдят, че Меган Маркъл също е упомената в списъка на присъстващите в Лондон, макар до името й да стои абревиатурата TBC (to be confirmed - предстои да бъде потвърдено).

Снимка 570965

Източник: GettyImages

Новината идва на фона на информации от Военното министерство на Великобритания, което е изпратило покана игрите Invictus да се състоят в Бирмингам през 2027 г., като предлага финансирането им с 26 милиона паунда.

Принц Хари и предложението от британското правителство за Invictus Games

Предложението, на което принц Хари трудно ще откаже

Какво може да го върне на Острова

Ако херцогът и херцогинята на Съсекс пристигнат заедно в страната през май, това може да означава няколко неща. Първо - твърде вероятно е те да дойдат с двете си деца принц Арчи и принцеса Лилибет. Второ - Хари и Меган ясно показват, че желаят сдобряване. Но дали дворецът ще им отговори със същото?