За членовете на британския кралски двор не е необичайно да завързват и поддържат приятелства със звезди от шоубизнеса. Подобни примери имаме много през годините, а последният идва от принц Хари.

Принц Хари, принц Чарлз и признанията на херцога на Съсекс за детството му

Принц Хари не иска да е като баща си

Грешки, които не бива да се повтарят

Той и съпругата му Меган Маркъл от няколко месеца обитават имение за 14 милиона долара в Монтесито, Калифорния, където имоти притежават не една и две известни личности.

Оказва се, сред звездните съседи на херцога и херцогинята на Съсекс са и Кейти Пери и Орландо Блум. А принц Хари и актьорът са започнали своето приятелство по малко необичаен начин. За това разказа съпругът на Меган Маркъл по време на участието си в подкаста на Дакс Шепърд. 

Херцогът на Съсекс заяви, че Блум му е пратил съобщение пред няколко дни, за да го предупреди, че е видял папараци по-надолу по пътя в квартала. То е било придружено със снимка на фотограф, който заляга в храстите в опит да направи кадри на актьора, Кейти Пери и дъщеря им.

Принц Хари изрази възмущението си от подобни действия, които смята за далеч от нормалното и приемливото. Очевидно на същото мнение е и Блум, с когото заедно ще водят битката си срещу папараците.

Принц Хари, Меган Маркъл, новото интервю на херцога на Съсекс и признанията му

Новите признания на принц Хари за кралския двор

Кога е взел решението да напусне

А освен че са съседи и са преследвани от едни и същи фотографи, принц Хари и Орландо Блум имат и друго общо помежду си. Това са приятелствата с дизайнерката Миша Нону (която сватоса Хари и Меган) и с певицата Ели Голдинг, предава News.com.au.