Тази Коледа бе по-различна за всички и принц Хари и Меган Маркъл не правят изключение. Освен че е първата им след официалната раздяла с кралския двор, наскоро разбрахме и за тежката загуба на втората бременност на херцогинята от преди няколко месеца.

Въпреки трудностите, които белязаха и техните празници, Хари и Меган не пропуснаха да зарадват всички с коледна картичка. Но по-нестандартна, а не в стила на кралските. Тяхната е рисунка по снимка, направена от майката на Маркъл Дория Рагланд по-рано през декември.

На кадъра виждаме херцога и херцогинята на Съсекс заедно със сина им Арчи и двете им кучета в двора на новия им дом. А дори от неясното изображение става ясно, че малкият е одрал кожата (и косата) на баща си.

Решението да не разпространят обикновена снимка пък е поредното доказателство, че Хари и Меган пазят сина си от нездравия интерес, точно както са си обещали един на друг, а и на него, предава Express.

Принц Хари, Меган Маркъл и ще станат ли милиардери

Ще станат ли Хари и Меган милиардери

Колко светло е бъдещето им

Именно в същия състав, който виждаме на картичката, доскорошните кралски особи прекараха и първата си американска Коледа - тихо, скромно и с надежда за една по-добра година. За 2021 херцогът и херцогинята си пожелават и най-съкровената им мечта да се сбъдне - да станат родители за втори път.