Принц Хари и Меган Маркъл се отделиха от кралския двор едва преди няколко месеца, а вече могат да се похвалят с два сериозни удара за милиони - договорите с Netflix и със Spotify.

Принц Хари, Меган Маркъл и сделката за подкаст, която сключиха със Spotify

Откъде Хари и Меган ще приберат още милиони

Вече няма да ни липсват

Въпреки че конкретните суми, под които са се подписали, не се оповестяват официално, се говори за между 35 и 75 милиона за подкастовете и около 150 милиона от стрийминг платформата.

Отделно херцогът и херцогинята станаха част най-известната агенция за оратори в света, въпреки че пандемията им позволява засега да провеждат само онлайн срещи. Преди дни пък Маркъл инвестира и в марката овесено мляко Clevr Blends.

Снимка 510315

Източник: GettyImages

Според британския професор и финансов анализатор Джонатан Шалит, Хари и Меган могат сериозно да увеличат богатството си именно от подобни инвестиции, от които със сигурност не бива да се лишават в бъдеще. Той дори предвижда, че след години (може би 10, може би по-малко) кралската двойка ще има нетно състояние от 10 милиарда долара.

Много тепърва набиращи популярност компании искат херцога и херцогинята на Съсекс като свои акционери, защото това ще доведе след тях още други. А след време, когато тяхната слава помогне за тази на фирмите, резултатът ще постъпи в банковата им сметка, пише Newsweek.

Принц Хари, Меган Маркъл, договорът с Netflix и как ядосаха кралицата

Поредното предателство на Хари и Меган

Кой купи мълчанието им

Сега остава да разберем дали Хари и Меган ще си изиграят правилно картите и дали наистина прогнозите за бъдещето им ще се сбъднат. Ако успеят, може да станат най-богатите кралски особи.