През април принц Хари се завърна в кралския двор по тъжен повод - погребението на дядо си принц Филип. Меган Маркъл обаче не е стъпвала на английска земя от повече от година. А съвсем скоро й предстои да стане майка за втори път, така че надали ще предприеме подобно пътуване в близко бъдеще.

Принц Уилям, принц Хари и от какво се притеснява херцогът на Кеймбридж

Как Хари притесни Уилям

На какво още е способен

На хоризонта обаче се задава едно събитие, което може да се окаже повод херцогът и херцогинята на Съсекс да влязат отново ръка за ръка в Бъкингамския дворец. През 2022 г. кралският двор ще отбележи платинения юбилей на Елизабет Втора - 70 години начело на монархията.

Според източници, цитирани от Page Six, кралицата отново ще покаже колко широко скроена е и няма да зачеркне внука си Хари и съпругата му от списъка с гостите.

Снимка 514861

Източник: Instagram / Queen Elizabeth II UK

Това, което знаем засега относно празненствата, е, че в първата седмица на юни следващата година ще има дълъг уикенд от четири почивни дни за всички на Острова. От Бъкингамския дворец също така обявиха, че ще организират концерт на живо с едни от най-големите световни звезди.

Елизабет Втора, принц Филип и как кралицата ще почете паметта на съпруга си

Как Елизабет Втора ще почете паметта на принц Филип

Няма да бъде забравен

Освен всенародните чествания, ще има и такива в тесен семеен кръг. Именно за тях принц Хари и Меган Маркъл ще получат покана. Разбира се, има още цяла година до момента, в който ще разберем дали ще уважат кралицата, и много неща могат да се случат дотогава...