Вторият ден от посещението на принц Хари и Меган Маркъл в Южна Африка мина не по-малко емоционално и натоварено от първия. А за всяка своя изява те ни информират в профила си в Instagram.

Вчера, 24 септември, херцогът и херцогинята на Съсекс станаха част от събитието на неправителствената организация Waves For Change.

То се проведе на плажа Монвабиси в Кейптаун, а акцентът на инициативата беше психичното здраве на децата и младежите и популяризирането на карането на сърф като терапия.

Снимка 444407

Източник: GettyImages

Хари и Меган не влязоха във водата, но пък се включиха в песните и танците на младежите и местните, и отново се позабавляваща подобаващо.

Снимка 444409

Източник: GettyImages

Разбира се, не се мина и без лични признания, които да накарат присъстващите да почувстват кралската двойка по-близка до тях и проблемите им.

Снимка 444406

Източник: GettyImages

Първо Маркъл заяви на всеослушание, че Хари е най-добрият татко на света, а после той й върна жеста. Херцогинята сподели с усмивка, че танците не са нейната силна страна, а новото важно умение, което двамата със съпруга й непрекъснато подобряват, е да бъдат родители.

След тази размяна на комплименти двамата така се разчувстваха, че за пореден път нарушиха кралския протокол.

Когато срещата на херцога и херцогинята на брега приключи, тя се върна при сина си Арчи, а той отпътува с лодка за следващия си ангажимент - посещение на военна база. 

Снимка 444414

Източник: GettyImages

Преди да се качат в отделни коли обаче, Хари и Меган си размениха целувка пред всички. Това е първият път след сватбата им, в който виждаме двамата в подобен момент на нежност, пише Daily Mail.

Снимка 444413

Източник: Instagram / ROYALS EVERY DAY

Публичните целувки и прегръдки не се смятат за приемливи в кралския двор, но херцогът и херцогинята на Съсекс за пореден път показаха, че оставят не протокола, а чувствата им да ги водят.